Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021

"Το Θέατρο ως Θεραπευτικό Εργαλείο στην Απεξάρτηση"



Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021, ώρα 12.00 μμ

Το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στην έβδομη συνάντηση των εκδηλώσεων με τον γενικό τίτλο «Θέατρο-Τραύμα-Θεραπεία» υποδέχεται με ιδιαίτερη τιμή την ψυχίατρο, μέχρι πρόσφατα υπεύθυνη της Μονάδας Απεξάρτησης 18 ΑΝΩ Κατερίνα Μάτσα, μια γυναίκα που είναι συνώνυμη με τον αγώνα κατά του εθισμού από ουσίες. 

Μαζί ο ψυχίατρος δραματοθεραπευτής Στέλιος Κρασανάκης. Θέμα: ο ρόλος του θεάτρου στην απεξάρτηση στις θεραπευτικές κοινότητες. Συμμετέχει ο ηθοποιός Χρήστος Σαπουντζής.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί απευθείας για τους φοιτητές, μεταπτυχιακούς, υποψήφιους διδάκτορες και αποφοίτους, όπως και για κάθε ενδιαφερόμενο στον εξής σύνδεσμο: Σύνδεσμος μετάδοσης: https://youtu.be/xaksN31r-cI 

Οι διαδικτυακές αυτές συναντήσεις μεταδίδονται απευθείας μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα Zoom και μέσω των κοινωνικών δικτύων του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του ΕΚΠΑ. 

Απευθύνονται σε όλους τους φοιτητές και τις φοιτήτριες του Προπτυχιακού και του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών του Τμήματος, στους/στις υποψήφιους/ες διδάκτορες, στους/στις αποφοίτους/ες, στους φίλους και τις φίλες του Τμήματος και σε κάθε ενδιαφερόμενο. Μετά τις εισηγήσεις των ομιλητών ακολουθεί συζήτηση, στην οποία καλείστε όλοι να συμμετάσχετε.

Η συμμετοχή/παρακολούθηση είναι δωρεάν. Δεν απαιτείται εγγραφή.

Μια πρωτοβουλία του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του ΕΚΠΑ υπό την αιγίδα της Φιλοσοφικής Σχολής και την υποστήριξη των εκδόσεων Αρμός.

Χορηγός επικοινωνίας: Λογοτεχνικό περιοδικό Φρέαρ.


1 σχόλιο:

Συμμετοχή στο 5ο Φεστιβάλ Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας GRBossible, που διοργανώνει για πέμπτη χρονιά το skywalker.gr

  Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή η συμμετοχή μου στο 5 ο Φεστιβάλ Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας GRBossible , που διοργανώνει για πέμπτη χρον...