Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 14 Μαρτίου 2021

«Χρήσιμες Συμβουλές για τις Εξετάσεις Πιστοποίησης Εκπαιδευτών Ενηλίκων του ΕΟΠΠΕΠ».

 


Ο Αν. Καθηγητής της ΣΕΦΑΑ Ιωάννης Γκιόσος , Επιστημονικός Υπεύθυνος του Προγράμματος «Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών Ενηλίκων και Δια Βίου Μάθησης» του ΕΚΠΑ σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε το ενημερωτικό webinar με θέμα «Χρήσιμες Συμβουλές για τις Εξετάσεις Πιστοποίησης Εκπαιδευτών Ενηλίκων του ΕΟΠΠΕΠ».

Το συγκεκριμένο διαδικτυακό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Μαρτίου 2021 και ώρα 11.00-12.30. Η συμμετοχή για όσους το παρακολουθήσουν είναι χωρίς κόστος.

Ο σκοπός του συγκεκριμένου ενημερωτικού webinar είναι η παροχή πληροφοριών που αφορούν τις εξετάσεις πιστοποίησης Εκπαιδευτών Ενηλίκων, οι οποίες θα έχουν να κάνουν με οδηγίες για το θεωρητικό και πρακτικό μέρος των εξετάσεων. Λάθη, τα οποία είθισται να γίνονται από τους εκπαιδευόμενους και  πρέπει να αποφεύγονται και από την άλλη αναφορά και  έμφαση σε κύρια σημεία που πρέπει να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή.

Εισηγητές:

κ. Ιωάννης Γκιόσος (Αν. Καθηγητής και Επιστημονικός Υπεύθυνος του Προγράμματος «Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών Ενηλίκων και Δια Βίου Μάθησης» ΕΚΠΑ)

κ. Κωνσταντίνος Μπουρλετίδης  ( Οικονομολόγος, Γραμματέας της Μονάδας Διασφάλισης Ποιότητας του ΕΚΠΑ, Ειδικός Εμπειρογνώμονας σε θέματα Δια Βίου Μάθησης και Εκπαίδευσης Ενηλίκων)

κα. Βικτώρια Κασβίκη (Διοικητική Υπάλληλος του Γραφείου Διασύνδεσης ΕΚΠΑ, Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων)

Για να κάνετε την αίτησή σας πατήστε στον κάτωθι υπερσύνδεσμο:

https://forms.gle/8R2Ma3ungB5FdVfp9

Πληροφορίες για το Webinar

·       Η συμμετοχή στο Webinar είναι ανοιχτή σε όλους τους ενδιαφερόμενους και χωρίς κόστος.

·       Την ημέρα και ώρα διεξαγωγής του  Webinar θα επισκεφτείτε τον σύνδεσμο της εφαρμογής μέσω ZOOM ή  WEBEX που θα σας αποσταλεί ύστερα από την εγγραφή σας.

·       Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην Ελληνική Γλώσσα.

·       Για να υποβάλλετε ερωτήσεις ή σχόλια προς τον ομιλητή θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την φόρμα υποβολής σχολίων της εφαρμογής, η οποία θα είναι διαθέσιμη καθ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συμμετοχή στο 5ο Φεστιβάλ Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας GRBossible, που διοργανώνει για πέμπτη χρονιά το skywalker.gr

  Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή η συμμετοχή μου στο 5 ο Φεστιβάλ Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας GRBossible , που διοργανώνει για πέμπτη χρον...