Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 14 Μαρτίου 2021

Προφορικότητα -Μύθος και Τελετουργία




Συνεχίζεται η υλοποίηση της εξαιρετικής πρωτοβουλίας οργάνωσης των εκδηλώσεων «Θέατρο-Τραύμα-Θεραπεία» από το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του ΕΚΠΑ υπό την αιγίδα της Κοσμητείας της Φιλοσοφικής Σχολής και την υποστήριξη των εκδόσεων Αρμός.

Στη δέκατη συνάντηση των εκδηλώσεων εξερευνάται ο μύθος και το πώς εισχωρεί στο παραμύθι και παραδίδεται προφορικά στην τελετουργία και τα τραγούδια.

Κυριακή 14 Μαρτίου 2021, ώρα: 12.00 μμ

Ομιλητές
Αγνή Στρουμπούλη: «Oι πληγές είναι φωλιές λουλουδιών»
Μιράντα Τερζοπούλου: Παραστατικά λαϊκά δρώμενα και θεραπεία

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί απευθείας για τους φοιτητές, μεταπτυχιακούς, υποψήφιους διδάκτορες και αποφοίτους, όπως και για κάθε ενδιαφερόμενο στον εξής σύνδεσμο: https://youtu.be/gV0SoV9OkOg

Οι διαδικτυακές αυτές συναντήσεις μεταδίδονται απευθείας στο κανάλι του Τμήματος στο YouTube και κοινοποιούνται μέσα από τον ιστότοπο του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών, καθώς και από το κοινωνικό δίκτυο του Τμήματος στο Facebook. Απευθύνονται σε όλους τους φοιτητές και τις φοιτήτριες του Προπτυχιακού και του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών του Τμήματος, στους/στις υποψήφιους/ες διδάκτορες, στους αποφοίτους, στους φίλους του Τμήματος και σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Η συμμετοχή/παρακολούθηση είναι δωρεάν. Δεν απαιτείται εγγραφή
Χορηγός επικοινωνίας: Περιοδικό Φρέαρ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συμμετοχή στο 5ο Φεστιβάλ Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας GRBossible, που διοργανώνει για πέμπτη χρονιά το skywalker.gr

  Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή η συμμετοχή μου στο 5 ο Φεστιβάλ Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας GRBossible , που διοργανώνει για πέμπτη χρον...