Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

Αντίο κυρία Ιωάννα

 


Αντίο αγαπημένη μας μητέρα, υπέροχη «κυρία Ιωάννα»… Επέλεξες να μας εγκαταλείψεις την ημέρα "της γιορτής της Μητέρας", νικημένη από τα πολλά και συσσωρευμένα προβλήματα υγείας που λάβωσαν μεν το σώμα σου, αλλά δεν άγγιξαν το μεγαλείο της υπέροχης ψυχής σου. Μιας ψυχής που ήταν γεμάτη αγάπη για την οικογένεια, τους ανθρώπους και την ίδια την ζωή. Ήσουν και θα είσαι η «αρχόντισσα» μας , ο άνθρωπος που μας έδωσε ζωή και αφιέρωσες την δική σου ζωή στα δικά μας «θέλω» και «πρέπει».

Σε ευχαριστούμε για τα τεράστια πράγματα που κατάφερες έχοντας στο πλάι σου τον Πατέρα μας στα 55 χρόνια της κοινής σας διαδρομής.. Μας παρηγορεί το γεγονός ότι από σήμερα θα είστε πάλι μαζί… Ελπίζουμε οι χαρές που σου δώσαμε να ήταν περισσότερες από τις λύπες..
Τα λόγια δεν αρκούν για να περιγράψουν την ευγνωμοσύνη μας στον Παναγιώτη Μπάιζο και σε όλο το προσωπικό της Κλινικής Cosmoclinic (πρώην Παναγία Οδηγήτρια) για την φροντίδα, την αγάπη και τον αγώνα που έδωσαν αυτές τις 20 μέρες της άνισης μάχης. Ήταν σαν να ήταν στο σπίτι της με τους δικούς της ανθρώπους.

Θερμές ευχαριστίες σε όλες τις κυρίες που βρίσκονταν δίπλα της και στην αγαπημένη φίλη και γιατρό Ευγενία Παναγιωτίδη η οποία φρόντιζε και στήριζε τη μητέρα μου μέχρι το τέλος….

Καλό ταξίδι Ιωάννα μας, Καλό ταξίδι γλυκιά μας μητέρα..
Γιώτα, Κώστας , Δημήτρη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συμμετοχή στο 5ο Φεστιβάλ Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας GRBossible, που διοργανώνει για πέμπτη χρονιά το skywalker.gr

  Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή η συμμετοχή μου στο 5 ο Φεστιβάλ Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας GRBossible , που διοργανώνει για πέμπτη χρον...