Τετάρτη, 2 Μαΐου 2012

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ Η/Υ ΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑΤο Υπουργείο Εργασίας προκήρυξε το Πρόγραμμα «ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΜΕ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (TRAINING VOUCHER) ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΨΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΕ ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Τ.Π.Ε ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ Κ.Ε.Κ».


Το Πρόγραμμα αφορά στην υλοποίηση επιδοτούμενων προγραμμάτων κατάρτισης και πιστοποίησης στις Βασικές Δεξιότητες Χρήσης Τ.Π.Ε.

Ωφελούμενοι: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι άνεργοι, που είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, ανεξάρτητα αν λαμβάνουν επίδομα ανεργίας ή όχι. Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής άνεργοι, που έχουν παρακολουθήσει ή παρακολουθούν άλλο πρόγραμμα κατάρτισης, που οδηγεί σε πιστοποίηση βασικών δεξιοτήτων ΤΠΕ.

Εκπαιδευτικό επίδομα : 500,00 € (καταβάλλεται με την ολοκλήρωση της κατάρτισης και της εξέτασης πιστοποίησης)

Κριτήρια Επιλογής: Τα κριτήρια επιλογής των ανέργων είναι η ηλικία και η διάρκεια ανεργίας του υποψηφίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Η διαδικασία αιτήσεων και επιλογής ΑΛΛΑΖΕΙ – Οι άνεργοι προσέρχονται στο ΚΕΚ, συμπληρώνουν και υποβάλλουν – με τη δική μας υποστήριξη – την ηλεκτρονική αίτησή τους στο Πληροφοριακό Σύστημα του ΟΑΕΔ και όταν ολοκληρωθεί η μοριοδότηση και η επιλογή των υποψηφίων - γίνονται ηλεκτρονικά από το Πληροφοριακό Σύστημα του ΟΑΕΔ – και ανακοινωθούν τα αποτελέσματα, γίνεται επικοινωνία με τους επιλεγέντες ανέργους και ενημερώνονται για τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν ώστε να ξεκινήσουν την παρακολούθηση του Προγράμματος.

Πληροφορίες ΚΕΚ ΑΠΟΨΗ τηλ: 210-4618585 και 210 4612299

http://www.voucher.gr/  


http://www.facebook.com/vouchergr

https://twitter.com/#!/vouchergr

http://www.youtube.com/user/Vouchergr
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ανδρέας Κ. Μπουρλετίδης (1928-2017)

Αγαπημένε μας Πατέρα, Μας λείπεις ήδη πολύ.. και ας  έχουν περάσει μόνο μερικές ώρες από την « αναχώρηση » σου, όπως συνήθιζες με το...